Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / Отново баннат несправедливо... - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
 

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Отново баннат несправедливо...
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Dying tallent
Tue Feb 03 2009, 18:24
Гост
Цъкам си аз във WC3 сървъра, ама от няколко дена има някакъв македонец ли не го знам какъв е по народност точно, който винаги е с отрицателна разлика и го мачкат всички. Не знам защо си е нарочил мен, но постоянно пищи и вика, че съм хак и ме нарежда. Мисля, че се пише ^Werewolf^ или нещо такова. И днеска по тоя повод GreeNGobliNn реши да мине spectator, за да ме гледа. Играя си по съвсем същия начин както си играех и преди и никой не се оплакваше, че съм хак. И кво GreeNGobliNn ме банна, защото си "личало", че съм хак. Аз просто си играя със звук(извинявам се, ако това е банално, но си е така) и пичовете като тропат като коне, сменят оръжия или "режат" въздуха и т.н. , аз какво съм виновен, че ги знам и че някои админи като GreeNGobliNn не го проумяват не знам по каква причина, не искам да обиждам или засягам някого. Вече за втори път ме баннват, при положение, че аз си играя постоянно и никой нищо не ми е казал. И какво..всеки път като влезе някой админ или играч, който не ги разбира тея неща аз ще ям бана така ли? Не знам какво решение ще намерим по въпроса, моля ви за помощ. Аз влизам да играя тая игра, за да разпусна и не искам да звучи като заплаха ама, ако ме баннат още един път така ще си изтрия Ro-Ni сървърите и ще си намеря друго място да играя. Предварително благодаря за обърнатото внимание.

[ Редактирано Tue Feb 03 2009, 18:25 ]
Най-отгоре
GreeNGobliNn
Tue Feb 03 2009, 19:09
Гост
Виж сега аз те баннах за 1 час и то си беше напълно заслужено !! Гледах те 4 врътки подрет и всяка игра знаеше къде кой е и заобикаляше и за въпросния where волф той го каза и е българин ! Гледах те как видя че идва и веднага на зад и после мина и веднага в гръб аз това го виждам защото сам админ и ми показва кой къде като съм омрал или спец така че не говори !

А и плюс тва бана ти изтече !
Най-отгоре
Dying tallent
Tue Feb 03 2009, 19:19
Гост
Не ми пука, че ми е изтекъл банът, защото пак ще ме баннеш, защото не можеш да разбереш, че се ориентирам по звука и използвам радар.. Въобще направи ли си труда да прочетеш предния ми пост?..
Най-отгоре
Mitev
Tue Feb 03 2009, 20:24
Let`s Rock !!!

Регистриран потребител #4
Регистриран: Tue Dec 11 2007, 18:11
Град: Шумен / България
съобщения: 232
мда има и такива уникати гоблин, типичен пример е както обичам да казвам е King_Song ония без звук н еможе, ама срещнеш л иго в игра, ....... абе по добре недей ! така че понякога 4 врътки не стигат !
Най-отгоре
Уебсайт
GreeNGobliNn
Tue Feb 03 2009, 21:37
Гост
Не ми се прай на 10 метра нема как да го чуеш !
Играя със звук И не съм толкова глупав та да баннвам ей така защото някои ми е казал !!
Най-отгоре
Dying tallent
Tue Feb 03 2009, 22:51
Гост
Таз игра я играя от 7 години минимум и ти ще ми кажеш кога мога и кога не мога да го чуя. Щом съм чул, реагирам и това е. За метри не съм се замислял ама мисля, че на повече от 10 се чува, а и зависи дали става въпрос за стъпки или за мятане на нещо или стрелба. 7 години игра със звук, не мислиш ли, че имам достаъчно опит в слушането? Брей, да те е страх да излезеш по-добър от някой админ..
Най-отгоре
Mr.Happy aka B4k.
Wed Feb 04 2009, 00:41
Mr.Happy
Регистриран потребител #559
Регистриран: Mon Jun 30 2008, 10:54
съобщения: 205
Mitev написа ...

мда има и такива уникати гоблин, типичен пример е както обичам да казвам е King_Song ония без звук н еможе, ама срещнеш л иго в игра, ....... абе по добре недей ! така че понякога 4 врътки не стигат !



определено....
Най-отгоре
GreeNGobliNn
Wed Feb 04 2009, 07:18
Гост
talent аз не се комплексирам за това че някой е по добър от мен !! аз като те гледах бях сигурен че си хак ама явно не си !
Най-отгоре
JeTBoY
Wed Feb 04 2009, 13:59
Гост
Админите да сложат някоя система която засича автоматично хакерите при влизане и така
Най-отгоре
Dying tallent
Wed Feb 04 2009, 14:06
Гост
JeTBoY лесно е да се каже, ама изпълнението едва ли. Каквото и да се сложи все ще има начин да се пробие, а пък вече колко ще е шансът да се пробие зависи от тая въпросната система. GreeN според мен решихме проблема и темата може да се затвори или изтрие. Peace bro
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System